fbpx

Academica Clinceni joacă ”acasă” după victoria din derby

Academica Clinceni va juca, în etapa 29, împotriva formației CS Balotești, miercuri, de la ora 12, pe teren propriu. Adversarii noștri se află la mijlocul zonei roșii a clasamentului Ligii a II-a. Au strâns până acum 22 de puncte, cu 6 mai multe decât ultima poziție, dar cu 9 mai puține decât locul 15, cel care asigură prezența în eșalonul secund și în sezonul viitor.

Succesul de la Snagov a fost sărbătorit cum trebuie în aceeaşi zi. Și cum orice victorie devine istorie imediat ce a fost înfăptuită, jucătorii alături de staff-ul tehnic au început repede pregătirea meciului cu CS Balotești.

Va fi un meci dificil cu Balotești. Este o echipă aflată în zona retrogradării și se agață de orice șansă. Sunt sigur că vor avea o motivație în plus și pentru că joacă împotriva liderului. Cum de altfel, cred că, vor fi toți adversarii. Sunt doar două zile între meciul de la Snagov și cel de acasă cu Balotești, după care urmează sâmbătă o partidă la Târgu Jiu, cu Pandurii. Se acumulează oboseală, dar am la dispoziție un lot numeros. Cu siguranță că vor fi ceva modificări în echipă în aceste două jocuri. Toate meciurile care urmează vor fi grele. Noi trebuie să rămânem modești și atenți la tot ceea ce se întâmplă.

Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Leave a Reply