fbpx

Academica Clinceni eSports începe un nou sezon în VPL România

Academica Clinceni eSports începe azi un nou sezon VPL România – Pro Clubs. Echipa noastră de fotbal virtual joacă în primul eşalon, iar din acest sezon competiţia are şi un sponsor principal – GMCoin. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu sistemul de joc în Pro Clubs, le spunem că etapele se desfăşoară în zilele de marţi şi miercuri, câte două meciuri pe zi. La Pro Clubs evoluează 11 jucători contra 11 jucători, fiecare cu consola lui. Este un mod al popularului simulator de fotbal, FIFA, produs de EA Sports.
În acest sezon, în competiţia de fotbal virtual, sunt foarte multe echipe care reprezintă cluburi cunoscute din fotbalul românesc, cel jucat pe teren, pe gazonul verde. Astfel pe lângă echipa noastră, Academica Clinceni, se mai află Dinamo Bucureşti, Sportul Studenţesc, Gaz Metan Mediaş, Rapid Bucureşti, FC Argeş, Universitatea Cluj, SR Braşov, Buzău, Club Atletic Oradea, Olimpia Satu Mare, Industria Sârmei Câmpia Turzii. Dar campioana în exerciţiu nu este niciuna dintre aceste formaţii. Deţinătoarea titlului de campioană a României este Zeal22. Aici VPL România puteţi vedea clasamentul şi programul competiţiei.

Începe o nouă etapă pentru echipa noastră, chiar una importantă. Ne aşteaptă un sezon greu. Ne dorim titlul şi să trecem de faza grupelor în Champions League. Vă așteptăm să ne urmăriți şi să ne susțineți în număr cât mai mare!

Lucian Vizitiu – portar/manager Academica Clinceni eSports

Meciurile vor fi transmise în direct pe canalul de youtube Academica Clinceni, precum şi pe pagina noastră de facebook.

Partidele de azi sunt:

  • Academica ClinceniISCT 1921 | ora 22
  • Dinamo BucureştiAcademica Clinceni | ora 22:30

Partidele de mâine sunt:

  • Academica Clinceni – Zeal22 | ora 22
  • Sportul Studenţesc – Academica Clinceni | ora 22:30

Aici este lotul Academica Clinceni eSport pentru consola PlayStation


Peste două săptămâni este programat şi startul competiţiilor europene. Academica Clinceni eSports va juca în cea mai importantă competiţie – VPL Champions League.

Leave a Reply