fbpx

Academica Clinceni eSports, în sferturile Ligii Campionilor

Academica Clinceni a reuşit o importantă performanţă. Echipa de eSports s-a calificat în sferturile de finală ale VPL Champions League la Pro Clubs (fotbal virtual). A fost o seară spectaculoasă. Puteţi revedea cele două meciuri cu Corona eSports pe canalul nostru de youtube sau pe pagina noastră de facebook. Turul s-a jucat pe conexiunea italienilor, adica ei au fost gazde. Academica Clinceni eSports a câştigat cu 1-0, golul victoriei fiind înscris de Robert Dumitru. Returul s-a terminat 2-2, iar Robert Dumitru a fost din nou în centrul atenţiei – a marcat ambele goluri. Atacantul formaţiei noastre face parte şi din lotul naţional al României de 1vs1.

Academica Clinceni eSports a rămas singura reprezentantă a României în VPL Champions League. Zeal22, Dinamo şi FC Argeş au fost eliminate aseară.

În sferturile de finală Academica Clinceni eSports va întâlni pe CD Nacional, din Portugalia. Cele două meciuri sunt programate miercuri – turul de la ora 23:30, iar returul de la ora 00:00. Vă aşteptăm alături de noi pe facebook şi pe youtube.

Leave a Reply