fbpx

Academica Clinceni, cantonament în Bulgaria

În primul meci amical al verii, Acadmica Clinceni a întâlnit Chindia Târgoviște. Prima parte a jocului a fost controlată de echipa noastră. Paul Pațurcă a și reușit să înscrie. În repriza secundă câteva momente de lipsă de concentrare au făcut ca oaspeții să puncteze de trei ori. Antrenamentele vor continua în Bulgaria. Academica Clinceni a plecat în cantonament la Bansko pentru a pregăti primul sezon în Liga I.

A fost un joc amical. Mi-aș fi dorit să câștigăm. Asta este filosofia mea. Dar cel mai important este că nu au fost accidentări. Toși jucătorii sunt apți pentru cantonament. Nu mai e mult până începe campionatul și trebuie să fim atenți și la aceste lucruri. Vor fi zece zile foarte importante. Va trebui să punem la punct într-un timp foarte scurttot ceea ce urmărim din punct de vedere fizic, tehnic, tactic și să integrăm jucătorii noi – Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Academica Clinceni va disputa două meciuri amicale în cantonamentul din Bulgaria. Unul va fi împotriva echipei din Macedonia de Nord, Akademia Pandev (locul 3 în competiție internă), pe 25 iunie. Al doilea joc va fi împotriva formației FK Sabail, locul 3 în Azerbaijan. Ultimul meci din Bulgaria se va disputa pe 3 iulie, pe terenul echipei Dunav Ruse.

Leave a Reply