fbpx

Academica – Chindia, un meci cu ratări cât pentru un campionat întreg

Academica Clinceni a terminat la egalitate, 0-0, meciul din etapa 3 a Ligii I, cu Chindia Târgovişte. A fost un meci în care echipa noastră a lovit de două ori bara, prin Pashov şi Achim, şi a mai avut încă trei oportunităţi de a marca. Nu am fructificat niciuna. Rezultatul a rămas 0-0 şi pentru că Octavian Vâlceanu a apărat un penalty executat de Daniel Florea.
În minutul 66 pe teren şi-a făcut apariţia, pentru prima dată în tricoul echipei noastre, şi Cristian Tănase, după ce l-a înlocuit pe Marian Şerban. Tot în partida cu Chindia a debutat pentru Academica Clinceni şi Răzvan Andronic care l-a înlocuit pe Asen Chandarov, în minutul 78.

E bine că nu am pierdut. Este bun şi un punct dacă stăm să ne gândim. Dacă prima repriză a fost destul de echilibrată, în care şi-au creat şi ei câteva  situaţii, a doua repriză cred că a fost a noastră în totalitate. Trebuie să lucrăm mai mult la finalizare, în rest n-am ce să le reproşez jucătorilor. Au vrut, au avut atitudine, au încercat, atât putem să oferim în momentul acesta din cauza omogenităţii – Ilie Poenaru, antrenor Academica Cliceni

Pentru Academica Clinceni urmează meciul de Botoşani, programat în etapa 4 a Ligii I, pe data de 20 septembrie, ora 16:30.

Leave a Reply