fbpx

Academica a participat la prima competiţie virtuală între echipele de Liga 1

S-a încheiat prima competiţie virtuală din România, la care au luat parte exclusiv cluburile din Liga 1. Academica Clinceni a fost şi ea parte a acestui moment istoric pentru fotbalul românesc, dar şi pentru comunitatea de gameing din România. Academica s-a clasat pe locul 11. Andrei Andreescu a fost gamerul care ne-a reprezentat.

– Cum a fost turneul?
– Ţinând cont că a fost primul turneu la nivel naţional, cred că a fost unul reuşit. Au fost meciuri bune şi am avut suspans în fiecare etapă.

– Cât de mulţumit eşti de parcursul tău?
– Sunt mulţumit de parcursul pe care l-am avut în acest turneu, cu toate că în câteva meciuri am pierdut puncte importante, pe care nu ar fi trebuit să le pierd. Dar am învăţat multe în acest turneu, iar asta mă va ajuta pe viitor.

– Ce speranţe ai că va fi un nou turneu?
– Eu sper ca turneul acesta să fi fost cel care a spart gheaţa şi să urmeze şi altele. Atât pe plan intern cât şi internaţional. Atât cu overall 85, dar şi Ultimate Team.

– Cum crezi ca ar fi un turneu ultimate team?
– Un turneu de Ultimate Team ne-ar aduce pe toţi gamerii într-un “film al nostru”. Acest mod îl jucăm în fiecare weekend şi este mult mai familiar decât cel ovr 85.

– Ce a însemnat pentru tine participarea la eLiga 1?
– Participarea în eLiga 1 m-a ajutat să văd unde sunt. Ce mai am de învăţat în materie de FIFA, stăpânirea emoţiilor (chiar dacă am jucat de acasă). Expunerea a fost una mare, iar impactul asupra mea la fel pentru că întregul turneu fost televizat. Am câştigat încredere după acest turneu. Am simţit cum joacă cei mai buni jucători din România. Şi mă bucur că nu am fost deloc departe, ca valoare, de ei.

Leave a Reply