fbpx

250.000 de oameni au urmărit derbyul Academica – U Cluj

Academica Clinceni a terminat la egalitate, 0-0, partida cu Universitatea Cluj, din etapa 35 a Ligii a II-a. Stadionul nostru a fost plin și pe această cale mulțimim celor aproape 2000 de suporteri care ne-au susținut din tribune. Partida a stârnit interes și printre cei care nu au văzut meciul de la fața locului. Aproape 250.000 de telespectatori au urmărit derbyul etapei la televizor.

Jucătorii echipei noastre s-au ridicat la nivelul așteptărilor și au recompensat susținerea fanilor prin jocul prestat pe teren. Acum urmează o deplasare la Bacău. Partida din etapa 36, cu Aerostar, este programată duminică, 19 mai, ora 11.

Meciul cu Aerostar trebuie să-l tratăm la fel de serios ca pe cel cu Universtitatea Cluj. Trebuie să ne refacem cât mai repede și să mergem cu aceeași atitudine. Avem moral bun, pentru că am revenit la jocul nostru, a mers, chiar dacă s-a terminat 0-0. Am fost foarte bine organizați. Nu am primit gol și mergem încrezători la Bacău. Trebuie să câștigăm – Ilie Poenaru, Academica Clinceni

Mai jos puteți urmări o scurtă declarație a lui Ilie Poenaru după meciul Academica – Universitatea Cluj.

Leave a Reply