fbpx

10 victorii

Academica Clinceni a ajuns la zece victorii în acuala ediţie de campionat, după ce a învins cu 1-0, în deplasare, pe Energeticianul. Meciul de la Petroşani a fost exact cum l-a anticipat antrenorul Ilie Poenaru. Cu o echipă gazdă decisă să câştige cele trei puncte, dar şi cu minusuri de care jucatorii formaţiei noastre puteau profita pentru a pleca din valea Jiului cu o victorie.

Pregătirea bună şi la obiect din timpul săptămânii a dat roade chiar din startul partidei. Ovidiu Horşia a găsit o breşă în flancul drept, a pasat perfect în centrul careului, de unde Ciprian Gliga a deschis scorul. Astfel, tabela de marcaj de pe stadionul din Petroşani, arăta scorul 0-1 încă din minutul 3. Energeticianul s-a aruncat în atac. A pus presiune pe toate zonele unde ar fi putut profita de exeperianţa jucătorilor săi. Elevii lui Ilie Poenaru au compensat prin luciditate şi prin efortul depus. Nu au lăsat adversarului nicio şansă să egaleze. Academica a securizat rezultatul şi s-a instalat pentru o zi pe prima poziție în clasamanet.

Înainte de meci spuneam că ne aşteaptă o confruntare dificială. Până la urmă a ieşit bine. Jucătorii au pus în practică tot ce am lucrat săptămâna asta. Şi pe fază ofensivă, şi pe fază defensivă. Chiar şi individiual. Fiecare în parte a respectat sarcinile. Au înţeles perfect ce am pregătit şi astfel am reuşit o victorie importantă pe un teren greu – Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

 

Pe 3 noiembrie, de la ora 11, pe teren propriu, Academica Clinceni va primi vizita echipei Politehnica Timişoara, care a pierdut, în această rundă, Derby-ul Vestului, cu UTA, scor 1-3.

 

Leave a Reply